Despre mine

Subsemnatul Cătălin Jurj, declar următoarele: M-am născut pe 6 noiembrie, 1992, deci, după calculele mele cred că am puțin peste 24 de ani. Conduc un Fiat Punto, iar tata nu e patron. Știu să gătesc și nu-mi place să stau în jeg (mizerie pentru cei cu doctorat). Provin dintr-o familie simplă, cu doi părinți faini și de gașcă, care m-au învățat să cred în Dumnezeu și să am principii morale. Am crescut cu gumă Turbo, Iuli Bizo, și elastic în spatele blocului.

Singurul lucru pe care l-am făcut constant încă de mic, a fost muzica. De-a lungul anilor am fost solist, toboșar, dj, mc și câteodată staroste. Haha! Momentan le fac încă pe toate, mai puțin „tobosăreala”. Am absolvit Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism. De ce? Degeaba, dar despre asta o să vorbim altă dată. Studiez canto muzică ușoară și visez s-ajung mare. La figurat, că la propriu sunt deja. De patru ani stau în Baia Mare, un oraș despre care prefer să nu spun momentan nimic.

Mă consider un om sincer, câteodată prea sincer și de obicei îi spun omului ce-am de spus. Îmi schimb starea de spirit, mai rapid decât pitipoancele fotbaliștii, deci sunt greu de suportat, pentru că, da, sunt scorpion. Sunt prostul care încă mai cumpără flori femeilor și scrie scrisori (ai de pula mea ce idiot). Urăsc minciuna sau falsitatea, de aceea nu țin lângă mine oameni de genul.

Dacă ar fi să vorbesc despre un lucru care mă definește, acela ar fi spontaneitatea. Sunt topit după lucrurile făcute pe fugă, respectiv pe moment. Nu mă refer la cele responsabile, ci la excursii sau ieșiri. Umblu-n teneși și urăsc să mă trezesc dimineața (în schimb adorm dimineața). În primă fază par mega figurant și arogant. Da’ nu-s. Îmi place să ajut oamenii, și înjur fooooaaarteee mult la volan. Mă stresez din aproape orice, iar anul ăsta am făcut cunoștință cu primul meu fir de păr alb. Nu știu să fac economii și nu prea investesc în confort ci în amintiri. Ador copiii  și abia aștept să fiu tătic. Urăsc profitorii, nesimțiții și politicienii. Îmi plac femeile sincere (bună glumă, nu?) și care scriu corect.

 

Eu sunt Cătălin Jurj și am figuri…